Schift zoekt medewerkers!

Voor cultureel journalistiek magazine Schift zijn wij op zoek naar medewerkers die – regelmatig of incidenteel – artikelen willen schrijven.

paristexasrear2Schift is een online medium over literatuur, film, muziek en andere kunsten. Een kleine selectie uit het overweldigende cultuur-aanbod – altijd gloedvol, en gegarandeerd vrij van cynisme.

We publiceren beschouwingen, interviews en reportage-achtige artikelen, geen recensies. Stukken die de mening overstijgen, die culturele uitingen aan elkaar koppelen, en die even diepgaand als persoonlijk getint kunnen zijn. Stukken kortom die erom schreeuwen geschreven en gelezen te worden, maar die niet evengoed op de kunstpagina van een dagblad zouden kunnen staan. Het is mooi als er een journalistieke aanleiding is voor een artikel, maar het is geen voorwaarde.

Wij zoeken gedreven en ervaren schrijvers en journalisten, met een persoonlijke schrijfstijl. Overigens staan wij ook open voor beeldende bijdragen zoals foto’s, tekeningen en filmpjes.

gainsbourgreveWat we te bieden hebben is een mooi podium waarop je stukken de aandacht en de ruimte krijgen die ze verdienen. Ieder artikel dat wordt geplaatst wordt via de bekende kanalen (social media) verspreid.

 

Schift is bedacht en ontwikkeld door Sietse Meijer en Maarten Slagboom.

We zijn te vinden op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Stuur ons een mail via info@schift.nl. Suggesties, ideeën en vragen, alles is welkom.

Wij horen graag van je!

cropped-balk-totaal1.png